Onschuldig onderweg - Renées nieuwe boek

Naast violiste, pianiste en muziekdocent is Renée ook schrijfster! Op 20 oktober 2023 presenteerde ze haar eerste boek 'Onschuldig onderweg'. Inmiddels is Renée al weer druk bezig met het schrijven van haar tweede boek.

Zonder hun ouders en in steeds andere tehuizen en gezinnen proberen twee Joodse zusjes te overleven. Behouden zij, ondanks alle tegenwerking, toch de hoop op hun vrijheid en het beloofde land?

Een verhaal voor young adults, maar ook interessant voor ouderen. Sara en Rachel alias Loekie en Truusje zijn Joods. Zij verliezen hun ouders tijdens de Tweede Wereldoorlog uit het oog en de zusjes van elf en vijf gaan in 1942 op zoek naar de vrijheid. Voor Sara is het moeilijk om steeds voor haar zusje te zorgen, maar ze heeft het haar moeder beloofd. Tijdens de vijf jaar die de zusjes onderweg zijn, komen ze in spannende situaties terecht. Ze ontmoeten aardige en slechte mensen. Niet iedereen blijkt belangeloos te handelen. Sara ontdekt de liefde en moet de gevolgen daarvan onder ogen zien…

Koop en lees het boek

Reacties van lezers